Mikor történik végre valami? Nagyon zavarja a szolnoki lakókat a Magyar Posta logisztikai bázisa – videó

Megosztás

Nem az épülettel van a legnagyobb gond, hanem annak elhelyezkedésével. A zajos járművek gyakorlatilag két-ötpercenként érkeznek és távoznak a központba. Abszolút nem jó helyen van a logisztikai központ, az ipari parkban kellene elhelyezni. A városvezetés saját bevallása szerint egyelőre “vizsgálódik” az ügyben.

Az igencsak zavaró jelenségre már több mint héttel ezelőtt (ismételten) felhívta a figyelmet a Szolnoki Többség, ám egyelőre konkrét lépésről, vagy megoldási javaslatról nem tudni. Bizonyos részletekről a Szolnok TV számolt be még januárban, amelyet Füle István képviselő osztott meg a lakossággal a közösségi médián át.

“ZAVARÓ FORGALOM A GYÖKÉR ÚTON- A SZOLNOKI TÖBBSÉG JAVASLATA

Sérelmezik az érintett lakók a Gyökér út megnövekedett teherforgalmát. A Magyar Posta logisztikai bázisára érkező járművek már két oldalról- a Csaba- és a Gyökér utca felől is meg tudják közelíteni a létesítményt- ám ez sem nyugtatja meg a lakókat- állítják a Szolnoki Többség politikusai, akik sürgősen megoldást várnak az önkormányzattól” – írták.

De vajon mikor lesz ebből valódi megoldás, vagy egyáltalán konkrét javaslat? Egyelőre hiába a panaszok, a vizsgálódáson kívül semmit nem lehet tudni. A probléma ráadásul egyáltalán nem újkeletű, már 2022-ben is tiltakoztak a helyiek, de azóta sem történt semmi.

Várjuk a következő lépést, remélhetőleg minél előbb.

Kapcsolódó cikkek